Demeyere Cookware, experience the quality, taste the difference.

Gegoten handgrepen

Door hun uitwerking en vorm uit “gegoten” roestvrij staal 18/10 blijven ze meestal relatief tot zeer koel op inductie-/elektrische fornuizen. Ze zijn ontwikkeld om de warmtegeleiding te minimaliseren zodat men ze makkelijker kan vastnemen zonder risico (50°C). Opgepast bij gasvuren... vlammen die over de rand van de bodem komen, kunnen de handgrepen wel warm maken.

John Pawson for Demeyere reeks:
Dankzij het dubbelwandig deksel zal de dekselgreep van de “John Pawson for Demeyere” reeks steeds koel blijven. De lange grepen van de steelpannen en de sauteuses zullen ook koel blijven op elektro. De zijgrepen van de potten/pannen kunnen warm worden, zeker wanneer veel vloeistof lang wordt gekookt. De lange handgrepen van de bakpannen blijven zeer koel op de plaats waar men de greep moet vastnemen. De eerste 6 à 7 cm dicht tegen de pan zelf kunnen na meer dan 30 minuten bakken te warm worden om gemakkelijk vast te nemen. Het is daarom aan te raden om pannenlappen te gebruiken.

Atlantis reeks:
De zijgrepen van de Atlantis reeks blijven lang koel op elektro, maar kunnen ook opwarmen, zeker wanneer men kookt met veel vloeistof. De lange handgrepen van steelpannen, sauteuses en bakpannen/koekenpannen blijven voldoende koel behalve zeer dicht bij de wanden.