Demeyere Cookware, experience the quality, taste the difference.

Aangepaste technologieŽn

Het verschil met andere fabrikanten? Wereldwijd zijn we de enige fabrikant die het technische concept van elk product aanpast aan de specifieke vereisten van de typische kookprocessen en recepten voor dit product. De technische vereisten voor koken, bakken, wokken, braden, enz. zijn zeer verschillend. Het technische design en de gebruikte materialen worden daarom per producttype aangepast. Niets is aan het toeval overgelaten...Kookgerei van Demeyere, een filosofie.

Ons gamma bevat alle klassieke en zeer gespecialiseerde producten zoals sudderpotten, professionele bakpannen, conische sauspannen, een pannenkoekenpan, stoomkokers, woks en een groot aantal specialiteiten... steeds ontwikkeld met het oog op het beste kookresultaat. Ontdek alle technologieŽn van Demeyere die Koken tot een waar plezier zullen maken...

De vernieuwingsfilosofie van Demeyere leidt steeds tot "state of the art" technologie. Al sedert zijn ontstaan wordt Demeyere gekenmerkt door productvernieuwing en spitstechnologie. In de late jaren zestig waren we de pioniers in het gebruik van een sandwichbodem met zuiver aluminium. Jaren geleden ontwikkelden we onze oppervlaktebehandeling Silvinox die nog steeds uniek is en op dit moment zijn onze unieke TriplInduc, ons 7-PlyMaterialģ (met een dikte aangepast aan het typische kookproces), onze InductoSeal en onze ControlInduc wereldinnovaties.