Demeyere Cookware, experience the quality, taste the difference.

Garantiepolitiek

Demeyere 10 jaar beperkte garantie voor professioneel gebruik.
De zeer speciale Demeyere producten werden gemaakt volgens de meest strikte kwaliteitsstandaarden. Bij normaal gebruik met een minimum aan onderhoud zullen ze u gedurende jaren voldoening geven. Indien een herstelling toch nodig zou zijn, gelieve dan onze onderhoudsdienst te contacteren:

Demeyere Comm.V.
Atealaan 63
BE-2200 Herentals
BelgiŽ

telefoon + 32 14 285 210
fax + 32 14 285 222
e-mail info@demeyere.be

Wij trachten u dan nauwkeurige instructies te geven over hoe het product terug te sturen, te herstellen of te vervangen indien nodig. De hersteldienst kan ook antwoorden op algemene vragen die u zou hebben over het product. De fabrikant geeft u een garantie gedurende 10 jaar voor professioneel gebruik na datum van aankoop tegen elke fabricagefout. Producten met antikleeflaag vallen niet onder garantie. Gelieve er echter rekening mee te houden dat deze garantie geen schade dekt die het gevolg zou zijn van een ongeluk, misbruik of verkeerd gebruik (inbegrepen oververhitting). Ook verkleuring, vorming van kalk of andere neerslag, krassen aan binnen- of buitenkant van het roestvrij staal worden niet gezien als fabricagefout. Na duidelijke richtlijnen kan u het product dan terugsturen via het geŽigende kanaal. Indien u het product terugstuurt gelieve dan melding te maken van het type probleem, jaartal van aankoop, uw naam en volledig adres, telefoonnummer, eventueel fax en e-mail.

De producten onder garantie zullen volledig worden hersteld op kosten van de fabrikant, inclusief transportkosten. Indien er echter een herstelling of vervanging nodig is die niet gedekt is door de garantie, zal deze gebeuren en berekend worden volgens de gemaakte kosten voor vervanging, voor onderdelen, voor werkuren, verzending enz. De enige verplichting van de fabrikant en uw gebruik van deze garantie beperkt zich dan ook tot de mogelijkheid van herstelling of vervanging. Dit is een beperkte garantie van 10 jaar en is vergelijkbaar met een andere garantie, expliciet of impliciet, inclusief de verkoopswaarde. Deze garantie geeft u specifieke, juridische rechten maar deze kunnen naargelang het land waar u gevestigd bent, enigszins verschillen.