Demeyere Cookware, experience the quality, taste the difference.

Filosofie en visie

Technologie aangepast aan de toepassing
Naast uw onontbeerlijke kennis, geduld en liefde voor het koken is het even essentieel dat u het juiste kookgerei gebruikt. Professionele chefs weten maar al te goed dat voor elke kookmethode specifiek en aangepast kookgerei noodzakelijk is. Het ontwerpen van nieuwe producten begint dan ook steeds bij het analyseren van de typische kookprocessen voor elk product. Onze ingenieurs ontwikkelen en ontwerpen dan zonder compromissen de technologieŽn die aan deze vereisten beantwoorden. Een intensieve samenwerking met gerenommeerde koks, hobbykoks en huisvrouwen uit de hele wereld heeft ertoe bijgedragen kookgerei te ontwikkelen dat zorgt voor betere kookresultaten.

Technologische vernieuwing
De vernieuwingsfilosofie van Demeyere leidt steeds tot 'state of the art' technologie. In de late jaren zestig waren we de pioniers in het gebruik van een sandwichbodem met zuiver aluminium. Jaren geleden ontwikkelden we onze oppervlaktebehandeling Silvinox die nog steeds uniek is en op dit moment zijn onze unieke TriplInduc, ons 7-Ply Material (met een dikte aangepast aan het typische kookproces), onze InductoSeal en onze ControlInduc wereldinnovaties. En wat denkt u van onze grepen uit massief gegoten roestvrij staal die vaak voldoende koud blijven zelfs na uren koken?

Design
Naast aangepaste en vernieuwende technologie hecht Demeyere ook veel belang aan de uitstraling van de producten. Kookgerei moet niet alleen efficiŽnt werken maar ook mooi en decoratief zijn, zowel op tafel als in de keuken. De voorbije jaren werkte Demeyere daarom samen met nationaal en internationaal erkende designers. Het resultaat is knap, stijlvol kookgerei van hoogstaande kwaliteit.